Brammen-Bohres-Diks GbR

Heinz-Gerd Diks

De heer Diks (1966) is sinds 1 april 1991 werkzaam in ons bedrijf. Hij is sinds 1 januari 1999 partner. Daarvoor werkte hij van 1983 tot 1991 evenals in het belastingadvies.

Zijn loopbaan begon de heer Diks op 1 augustus 1983 met de opleiding tot fiscaal assistent, die hij in 1986 afrondde. Van 1989 tot 1991 volgde de heer Diks de opleiding tot accountant. In 1995 en 1996 bereidde de heer Diks zich voor op het belastingadviseursexamen. Na een succesvol afgerond examen werd hij op 21 februari 1997 aangesteld als belastingadviseur door de Kamer van Belastingadviseurs in Düsseldorf.

Het zwaartepunt ligt bij de heer Diks op de omzetbelasting en de loonbelasting. Verder interesseert hij zich zeer voor de EDV (Elektronischen Datenverarbeitung – digitale dataverkeer). Een bijzonder zwaartepunt daarbij is de optimalisatie van interfaces tussen de EDV van de mandaten en de EDV van ons belastingadviesbureau, als ook de inzet van DATEV-programma’s bij de mandaten.

De heer DIks adviseert binnen ons bedrijf mandaten in alle rechtsvormen en branches, van de eenmanszaak tot de Besloten Vennootschap.

Brammen-Bohres-Diks GbR
Deutscher Steuerberaterverband e.V. Bundesministerium für Wirtschaft und Technologie Bund der Steuerzahler -  Der Steuerzahler Bundesministerium der Finanzen DATEV - Software und IT Dienstleistungen für Steuerberater, Wirtschaftsprüfer, Rechtsanwälte, Unternehmen, Public Sector