Brammen-Bohres-Diks GbR

Het starten van een onderneming

U bent van plan voor uzelf te gaan beginnen. Dan bent u bij ons in goede handen. Wij begeleiden u op weg naar zelfstandigheid en ondersteunen u op verschillende manieren.

Samen met u stellen we een bedrijfsplan op. Dit is noodzakelijk vanwege het controleren van de haalbaarheid van uw plan om voor uzelf te gaan beginnen. Bovendien is een bedrijfsplan verplicht als u een lening wilt afsluiten voor uw onderneming.

In het kader van de start van een onderneming zijn er verschillende subsidies aan te vragen bij uw bank. Voor welke subsidies u in aanmerking komt, kunnen we voor u uitzoeken in het kader van ons advies bij het starten van een eigen bedrijf. We helpen u bovendien graag bij het aanvragen van deze subsidies.

Wilt u voor uzelf beginnen vanuit een werkloosheidspositie, dan hebt u recht op een startersbijdrage, mits een deskundige partij uw plan om als zelfstandige te gaan beginnen, als haalbaar beoordeelt.  Wij zijn bevoegd een dergelijk vakkundig oordeel af te geven bij het arbeidsbureau.

Brammen-Bohres-Diks GbR
Deutscher Steuerberaterverband e.V. Bundesministerium für Wirtschaft und Technologie Bund der Steuerzahler -  Der Steuerzahler Bundesministerium der Finanzen DATEV - Software und IT Dienstleistungen für Steuerberater, Wirtschaftsprüfer, Rechtsanwälte, Unternehmen, Public Sector