Brammen-Bohres-Diks GbR

RFM. Carsten Brammen

De heer Brammen (1972) is sinds 1 juli 2003 werkzaam in ons bedrijf. Sinds begin 2012 is hij partner.
Na een succesvol afgelegd belastingadviseursexamen werd de heer Brammen op 27 april 2007 aangesteld als belastingadviseur door de Kamer van Belastingadviseurs in Düsseldorf.

Voorafgaand aan zijn werkzaamheden als belastingadviseur, werkte de heer Brammen als bankier in de Sparkasse in Kleve, waar hij zich bezighield met de advisering van klanten. Al werkend behaalde hij zijn diploma Bedrijfswetenschappen, waarna hij in 1999 zijn diploma Business Administration behaalde.

Naast de inkomstenbelasting en de omzetbelasting ligt het zwaartepunt van de heer Brammen in de advisering op het gebied van bedrijfswetenschappen. Op basis van zijn werkzaamheden als bankier wordt zijn kennis bij de financiële advisering en bij het belastingadvisering op grote waarde geschat.

De heer Brammen adviseert binnen ons bedrijf mandaten in alle rechtsvormen en branches, van de eenmanszaak tot de Besloten Vennootschap.

Brammen-Bohres-Diks GbR
Deutscher Steuerberaterverband e.V. Bundesministerium für Wirtschaft und Technologie Bund der Steuerzahler -  Der Steuerzahler Bundesministerium der Finanzen DATEV - Software und IT Dienstleistungen für Steuerberater, Wirtschaftsprüfer, Rechtsanwälte, Unternehmen, Public Sector