Brammen-Bohres-Diks GbR

Financial Accounting

De registratie en verslaglegging van alle transacties van een organisatie wordt Financial Accounting genoemd. Het  weerspiegelt het economische succes van de organisatie.

Financial Accounting is niet alleen voor het bedrijfsmanagement een belangrijke bron van informatie, maar ook voor banken en overheden. Een overtuigende en goede financiële boekhouding  is tegenwoordig een minimale vereiste voor het verkrijgen van een banklening.

Op basis van de financiële boekhouding ontwikkelen we uw jaarrekening (balans en winst- en verliesrekening, oftewel een overzicht van het overschot aan inkomsten).

Daarnaast vormt Financial Accounting de basis voor een financiële- en liquiditeitsplanning in het kader van onze Management consultancy.

Onze diensten op het gebied van Financial Accounting
Op het gebied van Financial Accounting bieden we u de volgende diensten.
We verzorgen periodiek uw financiële boekhouding, waarbij we uw kwitanties boeken en elektronisch vervaardigen.

Het boekhouden van open posten in de vorm van debiteuren- en crediteurenadministratie hoort inmiddels standaard bij de financiële boekhouding en uiteraard ook bij onze diensten op het gebied van Financial Accounting.

De beleggingsadministratie is als onderdeel van de financiële boekhouding in onze dienstverlening geïntegreerd.

Op verzoek kunnen  enkele taken door uzelf of door uw medewerkers uitgevoerd worden. We leiden u en uw medewerkers hier graag voor op.

We dienen uw omzetbelastingaangiften elektronisch voor u in bij de Belastingdienst.

We houden u door middel van een doorlopende rapportage op de hoogte van verschillende evaluaties van de periodieke financiële boekhouding. Hiertoe behoren de maandelijkse businessanalyse, de proef- en saldibalans en een lijst van actuele open posten (debiteuren en crediteuren).

Doet u zelf uw boekhouding, dan voeren we graag een kwaliteitscontrole uit op uw financiële boekhouding.

Brammen-Bohres-Diks GbR
Deutscher Steuerberaterverband e.V. Bundesministerium für Wirtschaft und Technologie Bund der Steuerzahler -  Der Steuerzahler Bundesministerium der Finanzen DATEV - Software und IT Dienstleistungen für Steuerberater, Wirtschaftsprüfer, Rechtsanwälte, Unternehmen, Public Sector