Brammen-Bohres-Diks GbR

RFM. Rudolf Bohres

De heer Bohres (1951) is sinds 1 januari 1996 werkzaam in ons bedrijf. Sinds 1 januari 1999 is hij partner. Daarvoor werkte hij van 1977 tot 1995 als hoge ambtenaar bij het Ministerie van Financiën, waar hij zijn opleiding aan de Hogeschool voor Financiën afrondde. Bij het Ministerie van Financiën was de heer Bohres acht jaar lang als administratief medewerker werkzaam bij een advocatenkantoor en zeven jaar lang als accountant.

De heer Bohres interesseert zich vooral voor advisering op het gebied van erf- en schenkingsrecht, het opstellen van testamenten en bedrijfsovernames. Als gevolg van zijn werkzaamheden bij het Ministerie van Financiën liggen hem zowel het beroepsrecht met inspraak in het beroep, als ook de zelfaangiften van belastingplichtigen zeer aan het hart. Bij de belasting van beperkte belastingplichtigen beschikt de heer Bohres over bijzondere kennis.

De heer Bohres adviseert binnen ons bedrijf mandaten in alle rechtsvormen en branches, van de eenmanszaak tot de Besloten Vennootschap.

Brammen-Bohres-Diks GbR
Deutscher Steuerberaterverband e.V. Bundesministerium für Wirtschaft und Technologie Bund der Steuerzahler -  Der Steuerzahler Bundesministerium der Finanzen DATEV - Software und IT Dienstleistungen für Steuerberater, Wirtschaftsprüfer, Rechtsanwälte, Unternehmen, Public Sector